Przepis na filety rybne w zalewie octowej -smaczne i proste w przygotowaniu
Filety rybne w zalewie octowej to wersja ryby w occie dla niecierpliwych. Dlaczego ? Filety nie zawierają ości więc nie trzeba być cierpliwym i ostrożnym w czasie ich spożywania bo nic nie stanie nam w gardle. Dodatkową zaletą jest fakt, że szybko się marynują i tak naprawdę już po nocy "leżakowania" w zalewie nabierają odpowiedniego smaku - ale oczywiście im dłużej tym lepiej.
Krok 5 z 6
![Cebulę obieramy, przekrawamy na pół i kroimy w pół plastry....](http://www.zaradni.pl/zdjecie/8JrEWmXNFE6Zuo87uuSWyg/640/img_3621.jpg)
Cebulę obieramy, przekrawamy na pół i kroimy w pół plastry. Paprykę oczyszczamy z nasion i kroimy w kostkę. W naczyniu układamy warstwami paprykę z cebulą i usmażone ryby, znów warzywa i znów rybę itd.
• Przeczytaj teraz:
Komentarze
Wspaniały sposób na podanie ryby.
Dodaj komentarz