Jak przygotować pomidory z pastą serowo-jajeczną?

łatwa, szybka i smaczna przekąska

  • dwa jajka
  • 10 dag żółtego sera (najlepiej salami)
  • koperek
  • trzy pomidory
  • majonez
  • wegeta
1

Ugotowane na twardo jajka oraz ser zetrzyj na tarce (o najmniejszych oczkach).


2

Dodaj wyciśnięty ząbek czosnku (mogą być dwa zależy od gustu), pokrojony drobno koperek, odrobinę wegety, majonez. Pasta powinna mieć konsystencję gęstej śmietany.


3

Pokrój pomidory na 2 cm plastry i nakładaj po łyżce pasty.


Przeczytaj teraz:

Galeria

zdjęcie

Dodaj komentarz

  1. Zaloguj się:
  1. 21.01.2010

Komentarze

musi być pyszne !

Ostatnio zmieniony: 2010-08-26 21:54:54

w sam raz na przekąskę. Rewelacja!