Dyskusja na temat

Nowa odsłona portalu Zaradni.pl

Cześć,

Mam w końcu dla Was nowe, dobre wiadomości! Prace programistyczne nad nową wersją Zaradni.pl w końcu ruszyły!

W zeszłym tygodniu zostały podpisane umowy z wykonawcami. W planie jest start nowej wersji portalu do końca tego roku. Mam nadzieję, że już w najbliższym czasie będę mógł pokazać pierwsze widoki nowej grafiki.

Wszystkim Autorom dziękuję za cierpliwość i zaangżowanie!

W najbliższych tygodniach będę dzielił się z Wami większą ilością szczegółów, często będę także prosił Was o opinię na różne tematy.

Chętnie odpowiem na wszystkie wasze pytania dotyczące nowej odsłony Zaradni.pl. Zmieni się bardzo dużo, także grafika całego portalu.

Bardzo miło czytać takie informacje. Portal jest bardzo wartościowy i unowocześniony może wiele zawojować w sieci. Niecierpliwie będziemy czekać zmian.
P.s pytanko: czy nadal na portalu będzie tak biało ? Bo wypowiedzi na forach mogłyby mieć jakieś pastelowe jasne tło :-) Byłoby przyjemniej
Pozdrawiam serdecznie.

Ostatnio zmieniony: 2012-09-11 14:44:49

Hmm, prace nad szatą graficzną jeszcze trwają. Grafika zmieni się bardzo mocno, na pewno na korzyść. Jak będę miał pierwsze dopracowane grafiki (mam nadzieję, że będzie to miało miejsce w tym lub przyszłym tygodniu) to na pewno wrzucę link na forum.

Ostatnio zmieniony: 2012-09-11 16:33:56

Witam, jak postępy? btw. Przydało by się, móc zmieniać motywy. Ja np. wole ciemniejsze kolory i jaśniejszy tekst. Czy była by możliwość wyboru?

Ostatnio zmieniony: 2012-10-01 23:02:40

Komentuj

1. Zaloguj się:
  1. 29.08.2012