Jak dezaktywować swoje konto na Facebooku?

Jeżeli chciałeś na jakiś czas zawiesić swoja działalność na Facebooku bez usuwania zawartości swojego konta, a nie wiedziałeś jak to w prosty sposób pokarzę Ci jak to zrobić.

1

Po zalogowaniu na portal klikamy na ikonkę ustawień w prawym górnym rogu. Wybieramy opcję - "Ustawienia konta" a następnie wybieramy opcję "Bezpieczeństwo". Po wybraniu ten opcji pojawia się możliwość nazwana "Dezaktywuj konto". Po kliknięciu tej opcji nasz konto tymczasowo zanika. Inni użytkownicy nie mogą wyszukać naszych danych.


2

Jeżeli chcemy powrócić do aktywnego uczestnictwa w portalu Facebook wystarczy ponownie zalogować się na nasze konto za pomocą adresu e-mail i swojego hasła. Wszystkie dane zostaną automatycznie przywrócone.


Przeczytaj teraz:

  1. Ewa Klimczak

Dodaj komentarz

  1. Zaloguj się:
  1. 02.06.2013

Komentarze